Decidim

Què és Decidim?

Decidim és una plataforma digital de participació ciutadana de codi lliure i obert per a ciutats i organitzacions. Però també Decidim és més que una plataforma digital: és un projecte i una infraestructura oberta que inclou codi, documentació, disseny, formació, un marc legal, interfícies col·laboratives, una comunitat d'usuaris i facilitadores i una visió global.

Qui està utilitzant Decidim actualment?

Actualment ho utilitzen ciutats i organitzacions. De fet qualsevol grup de persones pot utilitzar-ho, sigui una ONG, universitat, sindicat, cooperativa, col·lectiu de barri, etc. Consulta aquí el llistat complet d'instàncies actives en l'actualitat.

Tinc idees de noves funcionalitats, de millora. Vull conèixer millor el projecte. Què puc fer?

Pots col·laborar de múltiples maneres, una d'elles a través de la comunitat Metadecidim. Si vols proposar noves funcionalitats, a través d'aquest procés. Si has detectat errors i vols notificar-los, a través d'aquest procés. Si vols participar activament en la comunitat Metadecidim, pots assistir a les Sessions Operatives Metadecidim que organitzem mensualment. Dóna't d'alta com a participant de la comunitat i participa amb nosaltres. Si lo teu és el programari, vine't a Github. Si ets investigador, potser t'interessi venir als Seminaris LAB Metadecidim.

Exemple d'aplicacions

Aquí pots veure els repositoris que utilitzen Decidim i veure exemples que altres desenvolupadors han fet. Aquí una llista parcial dels projectes que han utilitzat Decidim:

Vols més informació sobre l'Associació Decidm?

A l'assemblea general de l'Associació Decidim podràs conèixer-nos millor, seguir l'activitat de les trobades i consultar informació rellevant (estatuts, convenis, el reglament intern)

En esta lista encontrarás tareas para hacer en este proyecto: nuevas funcionalidades, corrección de errores, modificaciones... ¡Haz clic en alguna para saber más!

En aquellos proyectos que así lo deseen, podrás encontrar tareas especialmente seleccionadas para los usuarios de TecnoAgora. Estas están pensadas para que un usuario, sin necesidad de conocer todo el funcionamiento interno de un proyecto, pueda llegar a desarrollarlas.


Comentarios
    Este proyecto aún no tiene ningún comentario.