wikihouse.cc

WikiHouse

Procés

WikiHouse és un sistema de construcció fabricat digitalment. El seu objectiu es facilitar a qualsevol el disseny, la fabricació i el muntatge de boniques cases d'alt rendiment que s'adaptin a les seves necessitats.

pas_1 pas_2 pas_3
1 Digital design 2 Local fabrication 3 Rapid assembly
WikiHouse és un sistema adaptable de parts estandarditzades. Això significa que cada casa pot ser única sense cap cost addicional. Una mida no té perquè ser útil per tothom. WikiHouse no necessita una fàbrica gran i costosa. Els components són fabricats per una xarxa de microfàbriques locals utilitzant les eines de fabricació digital. Les cases poden ser ràpidament acoblades amb precisió mil·limètrica. Casi tot el món pot fer-ho; incloent petits negocis i autoconstructores.

Com puc contribuir?

Hi ha moltes maneres en les que pots contribuir amb el teu temps i experiència. Fes una ullada a la llista de reptes oberts en la pàgina de col·laborar aquí. També pots ajudar al projecte amb una donació, això mantindrà el projecte en marxa i recolzar la investigació i el desenvolupament obert en curs.

Tens altres dubtes?

Consulta les preguntes freqüents aquí.

En esta lista encontrarás tareas para hacer en este proyecto: nuevas funcionalidades, corrección de errores, modificaciones... ¡Haz clic en alguna para saber más!

En aquellos proyectos que así lo deseen, podrás encontrar tareas especialmente seleccionadas para los usuarios de TecnoAgora. Estas están pensadas para que un usuario, sin necesidad de conocer todo el funcionamiento interno de un proyecto, pueda llegar a desarrollarlas.


Comentarios
    Este proyecto aún no tiene ningún comentario.