TecnoAgora
Utiliza la etiqueta TecnoAgora en su repositorio

TecnoAgora

Què és TecnoAgora i quin objectiu té?

Avui dia internet es veu inundat per milers de projectes de tot tipus que es comparteixen en forma de repositoris en plataformes com Github. Degut aquesta gran quantitat, molts projectes poden caure en l’oblit. TecnoAgora pretén crear un espai on poder compartir repositoris per donar-los a conèixer i incentivar-ne la col·laboració d’usuaris interessats.

Qualsevol repositori? No. L’objectiu de TecnoAgora és ser un portal de referència que faciliti la descoberta d’aquells projectes que tinguin l’objectiu de millorar la situació d’alguns grups o persones que ho requereixin.

Com puc aportar?

Pots ajudar de diverses maneres. La principal és afegint projectes a la plataforma i si tens coneixements de programació pots participar als projectes compartits. En la descripció de cadascún trobarás un apartat de les tasques que han sigut marcades per fer en el repositori. A més, si aquest projectes ho volen, veuràs tasques marcades amb la etiqueta "TecnoAgora" la qual indicarà que estan especialmente pensades per que els usuaris de la plataforma les puguin desenvolupar sense tenir un coneixement profunt sobre el projecte. També pots col·laborar al codi de TecnoAgora, el trobaràs aquí. Fes peticions per afegir les millores o funcionalitats noves que fagis. Si tens ganes de col·laborar d’una altre forma, posa’t en contacte a través del següent formulari. En el cas que vulguis fer una aportació econòmica, en l'apartat "Botiga" hi trobaràs diferents enllaços.

FAQS

Pots llegir les preguntes freqüents aquí.

Tinc més dubtes, com em poso en contacte?

Pots enviar un correu aquí.

En esta lista encontrarás tareas para hacer en este proyecto: nuevas funcionalidades, corrección de errores, modificaciones... ¡Haz clic en alguna para saber más!

En aquellos proyectos que así lo deseen, podrás encontrar tareas especialmente seleccionadas para los usuarios de TecnoAgora. Estas están pensadas para que un usuario, sin necesidad de conocer todo el funcionamiento interno de un proyecto, pueda llegar a desarrollarlas.


Comentarios
    Este proyecto aún no tiene ningún comentario.