Hem assajat diverses eines i metodologies per documentar el que es fa i contextualitzar-ho.

  • Seguim fils per informar i documentar els esdeveniments que es fan, compartir-los a les xarxes socials Twitter i Quitter/GNUSocial, establir contacte i diàleg, enllaçar etherpads i streamings, fer preguntes i donar context.
  • Teixim xarxes relacionant esdeveniment a través de paraules clau, persones i projectes.

El.laborem pàgines temàtiques (a través de cerques automàtiques sobre els continguts de la wiki estructurats en base a categorhttps://www.semantic-mediawiki.org/ies i propietats semàntiques) que augmenten els continguts automàticament i tant mostren el que hi ha com faciliten afegir-hi continguts, actors i esdeveniments:

  • Sobre participació política
  • Sobre internet de les coses
  • Sobre gènere i tecnologia

Teixidora és una wiki semàntica basada en Semantic MediaWiki. Hi ha una sèrie de bots que automatitzen tasques de transcripció d'apunts i extracció de metadades.

En esta lista encontrarás tareas para hacer en este proyecto: nuevas funcionalidades, corrección de errores, modificaciones... ¡Haz clic en alguna para saber más!

En aquellos proyectos que así lo deseen, podrás encontrar tareas especialmente seleccionadas para los usuarios de TecnoAgora. Estas están pensadas para que un usuario, sin necesidad de conocer todo el funcionamiento interno de un proyecto, pueda llegar a desarrollarlas.


Comentarios
    Este proyecto aún no tiene ningún comentario.