xampla

Miembro des de: 11/10/2020

Creador de TecnoAgora

Puntos y premios
Puntos: 13123
Gastado: 0

Premios dados
Proyectos compartidos
 • Plataforma digital que promou i facilita el voluntariat entre la ciutadania. A través del web, els usuaris poden publicar el servei i visualitzar la resta de serveis disponibles. L'apartat d'Informa't conté tota mena d'informació i recomanacions relacionades amb la situació actual. Finalment, l'Àgora és una plataforma de videotrucades on qualsevol usuari pot crear una trobada i convidar als assistents, així com indicar el dia i hora d'inici.

 • L'objectiu és facilitar l'obertura de comerços locals durant el període de confinament i el posterior període de recuperació, sense que això impliqui un augment del risc de contagis. CoronaTiquets és una aplicació que permet als usuaris cercar la botiga de la que volen adquirir un producte o servei, i demanar un tiquet per a anar-hi presencialment, en un horari en que la botiga estarà buida.

 • RegaLocal és un servei gratuït que permet fer regals als teus amics i familiars ajudant al comerç local al mateix temps. Podràs comprar cupons de regal per bescanviar quan els teus comerços preferits tornin a obrir, d'aquesta manera els comerços reben els diners que necessiten ara mateix, i tu i els teus podreu tornar a passar temps junts quan els comerços tornin a obrir.

 • EdukiApp és l'aplicació que facilita la comunicació entre docents i alumnes mitjançant l'intercanvi de breus vídeos. El docent pot proposar i avaluar una activitat després que l'alumne enviï una videoresposta. Es tracta d'una eina destinada a mantenir el vincle educatiu individual i grupal en moments en què és necessari treballar des del domici.

 • La gent que no coneix les noves tecnologies pot passar-ho malament si té un problema i ningú a qui demanar ajuda, sobretot en aquests temps de confinament. Nebots és un servei web i telefònic que agrupa a voluntaris amb uns mínims coneixements tècnics i als usuaris que necessiten aquests coneixements. No cal instal·lar res. Amb només una trucada s'inicia la cerca d'un voluntari, o nebot.

 • guifi·net es un proyecto tecnológico, social y económico impulsado desde la ciudadanía que tiene por objetivo la creación de una red de telecomunicacione abierta, libre y neutral basada en un modelo de procomún. El desarrollo de esta infraestructura mancomunada facilita el acceso a las telecomunicaciones en general y a la conexión a Internet de banda ancha en particular, de calidad, a un precio justo y para todo el mundo. Además, genera un modelo de actividad económica colaborativa y sostenible.

 • OpenFarm is a free and open database for farming and gardening knowledge. We provide a platform for expert and beginner farmers and gardeners to share their knowledge in the form of Growing Guides - structured, community generated, single-author documents that describe how to grow a Crop based on specific environmental conditions and growing practices.

 • Decidim és una plataforma digital de participació ciutadana de codi lliure i obert per a ciutats i organitzacions. Però també Decidim és més que una plataforma digital: és un projecte i una infraestructura oberta que inclou codi, documentació, disseny, formació, un marc legal, interfícies col·laboratives, una comunitat d'usuaris i facilitadores i una visió global.

 • Open Food Network es un mercado en línea para los alimentos locales. Permite una red de tiendas de alimentos en línea independientes que conecta a los agricultores y los centros de alimentación (incluidas las cooperativas, los mercados de agricultores en línea, las empresas de alimentos independientes, etc.) con los particulares y las empresas locales. Proporciona a los agricultores y los centros de alimentación una forma más fácil y justa de distribuir sus alimentos.

 • WikiHouse és un sistema de construcció fabricat digitalment. El seu objectiu es facilitar a qualsevol el disseny, la fabricació i el muntatge de boniques cases d'alt rendiment que s'adaptin a les seves necessitats.

 • Projecte que intenta centralitzar, en aquesta plataforma, un llistat de projectes Open Source de carácter social amb l'objectiu de promoure la seva participació i descoberta.

 • Goteo es una plataforma de crowdfunding o financiación colectiva (aportaciones monetarias) y colaboración distribuida (servicios, infraestructuras, microtareas) para proyectos que además de ofrecer recompensas individuales generen retornos colectivos. Esto es, que fomenten el procomún, el código abierto y/o el conocimiento libre. Como miembro de esta red puedes cumplir uno o varios roles: impulsando un proyecto, cofinanciándolo o colaborando en su consecución.